Teambuilding/uitje

Wij organiseren diverse teambuilding spellen en activiteiten aan boord van het schip. Het team moet hierbij goed samenwerken tijdens bijvoorbeeld 'de Strijd der Westlanders' of 'A Minute to win it'.  Vooral een stukje humor zit in al onze activiteiten verwerkt.

Hieronder een aantal voorbeelden uitgelegd. Voor meer informatie/mogelijkheden kunt u bellen naar 0174-623622.

Strijd der Westlanders
Een populaire teambuilding activiteit is de Strijd der Westlanders. Dit is een tocht op het water vol avontuur, waarbij teams de strijd aan gaan met verschillende opdrachten langs de bepaalde vaarroute. De opdrachten zijn verrassend, creatief en ludiek!
Speciaal voor grote groepen vanaf 30 personen.

Strijd der Westlanders mini
Strijd der Westlanders, maar dan net even anders! Een verkorte versie, waarbij uw gehele gezelschap aan boord van een van onze schepen stapt. De groep wordt in 2 groepen verdeeld en aan de hand van een fotopuzzeltocht en een aantal culturele, creatieve en educatieve opdrachten wordt deze avonturentocht voltooid. Ook hierbij zijn teambuilding en een wij-gevoel heel belangrijk! Het team met uiteindelijk de meeste punten zal de winnaar zijn!
Voor groepen vanaf 20 personen.

Disc golf
Discgolf is een spel die in veel opzichten lijkt op het traditionele golf spel. In plaats van een bal en clubs, gebruiken spelers een disc. De speler moet een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen. De disc wordt van een steeds gevarieerde afstand naar de hole geworpen. Het doel is de pole hole. De pole hole is een metalen mand die op een stok staat.
Dit spel is zeker aan te raden. Het is een spel vol humor, gein en de teamspirit wordt er ook door versterkt.
In combinatie met een vaartocht kan onderweg gestopt worden om dit spel te spelen.

Plat Haags aan boord
Deze grappige workshop kan nu ook aan boord van één van onze schepen worden gegeven. Onder leiding van een Haagse cabaretier krijgt u eerst een stukje uitleg. Hierna gaan we oefenen, zodat we aan het eind van de workshop een conversatie kunnen voeren in dit prachtige taaltje.

Bezoek aan bierbrouwerij
In combinatie met een vaartocht een bezoek brengen aan een bierbrouwerij. Het proeven van een aantal biertjes en een bezoek en uitleg door de brouwerij mag natuurlijk niet ontbreken! 

Kijk voor meerdere uitjes op www.bent.nl

Heeft u interesse?
Contact ons

Tilanusstraat 30
2672 BL Naaldwijk
0174 - 623 622
info@dehollandsevloot.nl