Catering

Rondvaartbedrijf De Hollandse Vloot werkt samen met cateringbedrijf De Noviteit om op de schepen te voorzien van verschillende culinaire hapjes en drankjes. Er zijn diverse mogelijkheden voor een stijlvolle invulling van uw vaart. We houden ook rekening met eventuele dieetwensen.

Lunch aan boord
De standaard lunch bestaat uit: 3 belegde broodjes, handfruit, koffie en thee. De kosten voor deze lunch zijn € 16,50 per persoon. Luxere lunches op maat zijn ook mogelijk vanaf € 19,50 per persoon.
Liever een High tea of andere ideeën? Dit kan natuurlijk ook!

Diner aan boord
Van een BBQ-buffet tot een stamppottenbuffet, veel is mogelijk op de schepen. Geniet tijdens het varen van een heerlijk diner met een lekkere borrel. Een buffet is mogelijk vanaf €20,75 per persoon. Heeft u zelf een dinervoorstel? Dan kunt u dit bij ons aangeven.

Verdere ideeën
- Koffie/thee met gebakje 
- High tea/beer/wine 
- Luxe koude hapjes, yakitori hapjes en/of amuseglaasjes
- Kaas/worst/nootjes
- Prosecco bij ontvangst

Dranken
U kunt gebruik maken van ons drankenaanbod. Aan boord van de Woepster of de Entertainer zal een koelbox met dranken komen. De Vrijbuiter beschikt over een bar, waaruit drankjes worden geserveerd. De prijs is vanaf €2,25 per drankje. Een koffie- of theekan verzorgen wij voor €18,00 per kan (15 kopjes). De drankjes worden op basis van nacalculatie doorberekend, met een minimale calculatie van €4,50 per persoon.

Uitkoop van drank
1.5 uur:     €16,00 per persoon
2 uur:        €21,00 per persoon
2.5 uur:     €23,50 per persoon
3 uur:       €26,00 per persoon

Prijzen zijn exclusief de rondvaart.


Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden
Neem contact op

Tilanusstraat 30
2672 BL Naaldwijk
0174 - 623 622
info@dehollandsevloot.nl