De Kaagse Route

Te boeken vanaf 15 personen!

Via het Rijn-Schiekanaal over de Kagerplassen en terug over De Leede en De Rijn? Het kan nu met deze unieke dagtocht vanuit Den Haag! 

De Kagerplassen vormen een prachtig langgerekt stelsel van ondiepe veenplassen, welke een belangrijke functie hebben bij het bergen en doorvoeren van water. Van de 16 plassen is alleen 't Joppe een niet-natuurlijke plas. Deze is aangelegd ten behoeve van Leiden aan zand. 

Vaartocht rondom Leiden en De Kaag
Bij Den Haag Centraal staat een privé bus te wachten om ons te vervoeren richting Leiden. Vlak voor Leiden wordt u afgezet, waarbij u meteen aan boord van ons mooiste schip 'De Vrijbuiter' mag stappen. De vaartocht begint vanaf hier over het Rijn-Schiekanaal tot aan De Kaag. Over De Kaag varen we terug via De Leede en komen hierbij langs onder andere door Oegstgeest en Rijnsburg. Wanneer we linksafslaan richting Valkenburg, varen we over De Rijn en ligt Leiden links van ons. We slaan rechtsaf de Korte Vliet op en eindigen hierbij deze vaartocht. De bus zal weer klaarstaan om iedereen veilig bij Den Haag Centraal te brengen.

Meer informatie
Voorbeeld:
Vertrek: 12.30 uur vanaf Den Haag Centraal
Terugkomst: 17.30 uur Den Haag Centraal
Ergens anders opstappen kan natuurlijk ook!

Het schip is voorzien van een overkapping, toilet, geluidsinstallatie en een schipper/gids.

Vaart u gezellig mee?
reserveer hier

Tilanusstraat 30
2672 BL Naaldwijk
0174 - 623 622
info@dehollandsevloot.nl