Winter Magic Route

Gaat u komende winter met ons mee op een sprookjesachtige rondvaart over de mooie Vliet met al haar bezienswaardigheden?
Wilt u nog wat unieks doen voor de kerstdagen?

Kerstvaart
Voor de koude wintermaand december hebben we weer een speciale vaartocht in de avond. Laat u betoveren door twinkelende lichtjes van prachtig gedecoreerde landhuizen. Vanaf de opstapplaats varen we over de Trekvliet richting Drievliet en slaan linksaf richting Leidschendam. Na ongeveer 1.5 uur zullen we weer aankomen bij Zieken.

Wanneer u aan boord stapt, waant u zich in een romantisch ingericht en verwarmd schip en onder het genot van een mok warme chocolademelk, luistert u naar het spannende kerstverhaal 'A Christmas Carol'. Dit verhaal is geschreven in 1843 en is ondertussen een echte klassieker voor jong en oud. Tijdens deze vaartocht wordt hij in 4 delen voorgedragen door de enige echte Maurice Zondag.  

Meer informatie
Wanneer: donderdagavond 20 december 2018
Op- en afstapplaats: Zieken 1, Den Haag 
Afvaart: 18.30 uur
Terugkomst: 20.00 uur

De prijs van de vaart is €29,95 p.p. inclusief de vaartocht, chocomel, verwarming en de kerstverhalenverteller en echte Charles Dickens entourage. Verdere drankjes zijn aan boord verkrijgbaar. Gelieve gepast betalen, pinnen is niet mogelijk.

Het schip is voorzien van een overkapping, verwarming, toilet, geluidsinstallatie en een schipper/gids. 

Het is ook mogelijk om een boot af te huren voor een Kerst- of Nieuwjaarsborrel! Informeer voor de mogelijkheden!

Vaart u gezellig mee?
reserveer hier

Tilanusstraat 30
2672 BL Naaldwijk
0174 - 623 622
info@dehollandsevloot.nl