Vaartocht Lichtjesavond Delft

Lichtjesavond Delft
Lichtjesavond, de start van een gezellige winterse periode in de binnenstad van Delft. Elk jaar op de tweede dinsdag van december, welke dit jaar op dinsdag 11 december 2018 valt.

Vaartocht van Den Haag naar Lichtjesavond Delft
De Hollandse Vloot vaart dit jaar weer met meerdere schepen van en naar Lichtjesavond in Delft. Bij het Zieken in Den Haag wordt u hartelijk verwelkomd op een met lichtjes versierde boot.

Tijdens de tocht genieten we van een heerlijke kom erwtensoep en niet te vergeten de leuke kerstmuziek op de achtergrond. Na de vaartocht van ongeveer een uur komen we in Delft bij de Koepoort aan, waar we op eigen gelegenheid de binnenstad kunt gaan bezoeken.

Na het bezoek aan dit prachtige evenement vaart de boot vanaf de Koepoort weer terug. Tijdens deze terugtocht, genieten we van warme chocolademelk of een lekker glas glühwein. Na ongeveer een uur zullen we weer aankomen bij het Zieken in Den Haag.

Meer informatie 
Willen jullie met deze zeer sfeervolle tocht mee varen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in, want deze tocht is razend populair!
 Meer informatie vindt u op de website van Lichtjesavond Delft.

De prijs van de vaart is €29,95 p.p.

Vaart u gezellig mee?
reserveer hier

Tilanusstraat 30
2672 BL Naaldwijk
0174 - 623 622
info@dehollandsevloot.nl