Een sfeervolle vaartocht  naar Lichtjesavond Delft!

Gezelligheid tijdens de donkerste dagen van het jaar. Op dinsdag 10 december 2019 wordt Lichtjesavond in Delft voor de 21e keer gevierd en De Hollandse Vloot vaart ook tijdens dit jaar een speciale route vanuit Den Haag naar dit prachtige winterse evenement.

Vaartocht van Den Haag naar Lichtjesavond Delft

Na het succes van de voorgaande jaren, bent u ook dit jaar weer van harte welkom aan boord van één van onze, aan de binnen- en buitenkant in kerstdecor gehulde, schepen.

De vaartochten naar Lichtjesavond Delft vertrekken op dinsdag 10 december vanaf Den Haag. Hier wordt u door de kerstman verwelkomd met een kop warme erwtensoep om vervolgens te vertrekken richting Delft. Tijdens de vaartocht wordt er warme chocolademelk of een lekker glas glühwein geserveerd. Door de twinkelende lichtjes en de kerstmuziek aan boord waant u zich in knusse-, winterse-, kerstsferen.

Na de vaartocht van ongeveer een uur, met een magisch uitzicht vanaf het water, komt u in Delft aan bij de Koepoortbrug. Vanaf hier kunt u op eigen gelegenheid uw bezoek aan dit prachtige evenement in de binnenstad voortzetten.

 U krijgt net als vorige jaar een kaartje/ticket van ons om met de HTM (tram) terug te kunnen reizen wanneer u zelf wilt. Dit kaartje is 1 uur geldig vanaf het moment van inchecken en kan voor alle trams van HTM gebruikt worden. 

Meer informatie
Willen jullie met deze zeer sfeervolle tocht mee varen? Schrijf dan alvast in, want deze tocht is razend populair!
 Meer informatie vindt u op de website van Lichtjesavond Delft.

De prijs van het gehele arrangement is €29.95 en is inclusief een kop erwtensoep, een glas gluhwein/chocolademelk, de vaartocht, HTM kaartje en een leuk presentje!

Opstapplaats: Zieken 1, Den Haag

Tijden van opstappen:
- 17.45 uur

Vaart u gezellig mee?
reserveer hier

Tilanusstraat 30
2672 BL Naaldwijk
0174 - 623 622
info@dehollandsevloot.nl