Strijd der Westlanders

‘Strijd der Westlanders’ is een avonturentocht op ‘Westlanders’, boten uit deze streek die vroeger door kwekers werden gebruikt. De boten zijn geheel aangepast en staan garant voor comfortabel vaarplezier. Er wordt gevaren door de wateren van het Westland of Den Haag, waarbij langs een samengestelde route verschillende opdrachten in groepsverband worden uitgevoerd.

De opdrachten zijn verrassend, ludiek en kunnen desgewenst aangepast worden aan de doelgroepen die de strijd met elkaar aangaan. De "Strijd der Westlanders" bestaat uit een unieke mix van sportieve en avontuurlijke onderdelen, waarbij ook culturele, creatieve en educatieve aspecten een rol spelen. Alle teams worden aangestuurd door een teamcaptain die de strijdende groepen samenstelt en een stuurman die ervoor zorgt dat alle groepen aan het eind van het spel weer veilig thuis komen. Met of zonder overwinningsprijs! Aansluitend kunnen wij een borrel, diner, BBQ of feestavond verzorgen.

Tussen de opdrachten door is er voldoende tijd om te genieten van de prachtige omgeving, bij te praten met collega of vriend en natuurlijk verzorgen wij heerlijke hapjes en drankjes. De boten zijn wel overdekt, maar als het mooi weer is kunnen ze helemaal open. Je waant je in het paradijs.

De Westlandse boten die wij voor dit spel gebruiken, hebben elk plaats voor 15 tot 25 strijders (minimaal 2 boten). Dit spel is speciaal voor grote groepen (ook voor meer dan 150 personen). 

Strijd der Westlanders kan worden gespeeld in het Westland. Voor de omgeving Den Haag hebben we een speciale Haagse variant; Strijd op de Grachten.

Teambuilding en het wij-gevoel zijn belangrijke onderdelen van dit spektakel. De Strijd der Westlanders is een uitje waar iedereen aan kan mee doen. De vaartocht zelf is al uniek!

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Meer informatie
Duur:
3 uur 
Prijs: Strijd der Westlanders is €35,00 p.p. exclusief BTW en inclusief schippers, enthousiaste begeleiding, materialen, boothuur, verzekering en koelbox met frisdrank en hapjes.
Daarnaast zijn alle schepen voorzien van een toilet, een geluidsinstallatie en een schipper/gids. 
Al onze schepen voldoen aan alle eisen met betrekking tot de wet rondvaartboten van het Ministerie van Verkeer en waterstaat. We varen met SI gekeurde en gecertificeerde schepen en onze schippers hebben allen tenminste vaarbewijs I en II.

Ook te vinden op TeamUitstapje.nl!

Vaart u gezellig mee?
reserveer hier

Tilanusstraat 30
2672 BL Naaldwijk
0174 - 623 622
info@dehollandsevloot.nl