Vaart naar het Jenevermuseum

Geniet tijdens de vaart van diverse landschappen van deze omgeving. In het Jenevermuseum beleven we de historie van jenever. Er mag geproefd worden!

Vaartocht naar het Jenevermuseum
We stappen op bij Station Delft en varen over de Rotterdamse Schie naar Schiedam. Deze vaartocht laat de mooie gebieden, weilanden en gehuchtjes zien. We passeren Overschie en ook een aantal bruggen die ons toegang geven om in Schiedam te komen. In Schiedam maken wij een stop bij het Nationaal Jenevermuseum Schiedam. De stokers en de molenaar zullen in actie zijn en daarbij een korte uitleg geven. Na deze uitleg mag een proeverij van 3 verschillende jenevers natuurlijk niet ontbreken! Bezoek daarna op eigen gelegenheid het museum en beleef de historie, het heden en de toekomst van jenever. Na een uur maken wij ons op om de terugreis te aanvaarden.

Meer informatie
zaterdag 20 juli 2019 

De prijs van de vaart is €34,50 per persoon. Dit is inclusief entree tot het Jenevermuseum, uitleg in de branderij en een proeverij van 3 verschillende jenevers en Schiedamse nootjes. Drankjes zijn aan boord verkrijgbaar. Fris voor €2,25, bier/wijn voor €2,75 en chips €1,25. Gelieve gepast betalen, pinnen is niet mogelijk.

Vertrek: 12.45 uur vanaf Delft CS
Terugkomst: 17.30 uur Delft CS

Het schip is voorzien van een overkapping, toilet, geluidsinstallatie en een schipper/gids.  

Vaart u gezellig mee?
reserveer hier

Tilanusstraat 30
2672 BL Naaldwijk
0174 - 623 622
info@dehollandsevloot.nl