Vaartocht naar het Jenevermuseum

Geniet tijdens de vaart van diverse landschappen van deze omgeving. In het Jenevermuseum beleven we de historie van jenever. Er mag geproefd worden!

Vaartocht naar het Jenevermuseum
We stappen op bij Station Delft en varen over de Rotterdamse Schie naar Schiedam. Deze vaartocht laat de mooie gebieden, weilanden en gehuchtjes zien. We passeren Overschie en ook een aantal bruggen die ons toegang geven om in Schiedam te komen. In Schiedam maken wij een stop bij het Nationaal Jenevermuseum Schiedam. Bezoek het museum en beleef de historie, het heden en de toekomst van jenever. De stokers en de molenaar zullen in actie zijn en daarbij een korte uitleg geven. Een proeverij van 3 verschillende jenevers mag natuurlijk niet ontbreken! Na een uur maken wij ons op om de terugreis te aanvaarden.

Meer informatie
 Vrijdag 14 september en zaterdag 22 september 2018 

De prijs van de vaart is €34,50. Dit is inclusief entree tot het Jenevermuseum, uitleg in de branderij en een proeverij van 3 verschillende jenevers. Drankjes zijn aan boord verkrijgbaar. Fris voor €2,25, bier/wijn voor €2,75 en chips €1,25. Gelieve gepast betalen, pinnen is niet mogelijk.

Vertrek: 12.30 uur vanaf Delft CS
Terugkomst: 17.30 uur Delft CS

Het schip is voorzien van een toilet, geluidsinstallatie en een schipper/gids.  

Vaart u gezellig mee?
reserveer hier

Tilanusstraat 30
2672 BL Naaldwijk
0174 - 623 622
info@dehollandsevloot.nl