De mooiste vaargebieden

Rondvaartbedrijf de Hollandse Vloot vaart langs de mooiste vaargebieden in Den Haag, Delft, Schiedam, Midden-Delfland, Westland en Rotterdam (Delfshaven).

Ontdek Zuid Holland vanaf het water!

Den Haag 

Den Haag was tot het midden van de 19e eeuw een echte grachtenstad. De grachten dienden toen voor de scheepvaart. Tijdens de exclusieve open bruggen route, zal Den Haag u verbazen!

Varen in Den Haag

delft

De historische binnenstad van Delft ligt aan het einde van de Delfse Schie. Hier bevindt zich de Oostpoort, de enige overgebleven stadspoort van de stad. Vaar vanaf hier de VOC route richting Delfshaven (Rotterdam).

Varen in Delft

Schiedam

Vaar via de Schie het historisch centrum van Schiedam binnen. De stad is vooral bekend om haar jenever, de historische binnenstad met grachten, en de hoogste korenmolens ter wereld.

Varen in Schiedam

Midden-Delfland

Midden-Delfland is een uniek authentiek veenweidegebied. Het polderlandschap van weilanden met sloten, kreken en vaarten laten u de rijke cultuurhistorie van dit gebied laten zien.

Varen in Midden-Delfland

Westland

Het Westland is het grootste glastuinbouwgebied van Nederland. De vaarwateren werden vroeger gebruikt om tuinbouwproducten naar de veiling te vervoeren.

Varen in Westland

Rotterdam

Toen in 1389 de Delfshavense Schie werd gegraven om de stad Delft een verbinding met de Maas te geven, konden de schepen vanuit Delft de Nieuwe Maas in Rotterdam bereiken.

Varen in Delfshaven

Tilanusstraat 30
2672 BL Naaldwijk
0174 - 623 622
info@dehollandsevloot.nl