Varen Midden-Delfland

Midden-Delfland is een uniek authentiek veenweidegebied. Het polderlandschap van weilanden met sloten, kreken en vaarten laten u de rijke cultuurhistorie van dit gebied laten zien.

Dit zijn mogelijke routes:

De Vergeten Route
De Vergeten Route is een prachtige tocht door Midden-Delfland en Delft. Onderweg zien we het dorpje ’t Woudt, komen we langs de Groeneveldse molen en het prachtige centrum van Schipluiden. Het uitzicht is prachtig terwijl we langs oude landhuizen, molens en kerken varen. Na het plaatsje Den Hoorn varen we Delft in en komen we langs het nieuwe station, het oude VOC gebouw en de beroemde Oostpoort. Deze route duurt ruim 3 uur.

De Beeldenkas Route
Rondvaart combineren met een bezoek aan de mozaïek beelden van Willem? De vaart begint in het polderlandschap en de prachtige kern van Midden-Delfland en Schipluiden. In Schipluiden maken we een stop bij Willem's mozaïek beelden. Al wandelend door de orchideeënkas staan we ineens oog in oog met levensgrote mozaïek beelden en kunstwerken. En een wonderlijke ruimte bedekt met de mooiste schilderijen. Na ruim een uur gaan we weer aan boord en zet de rondvaart zich voort. Deze route duurt ruim 3 uur.

U kunt opstappen bij eetcafé de Bonte Haas in Wateringen of bij Paviljoen 't Middelpunt in Schipluiden. Indien u ergens anders wilt opstappen, dan kunt u dit met ons overleggen.

Ontdek de omgeving van midden-delfland
Contact ons

Tilanusstraat 30
2672 BL Naaldwijk
0174 - 623 622
info@dehollandsevloot.nl